Home > General > L’IPC del Regne Unit

L’IPC del Regne Unit

19/04/2018

A poc a poc els mercats tornaven a mostrar rendiments positius. Des de l’Àsia fins als EUA passant per Europa, el color predominant era el verd. L’índex europeu que destacava per sobre de la resta era el FTSE britànic. La darrera dada de l’IPC, per sota de l’estimat, feia retrocedir la lliura i ajudava a l’apreciació de l’índex de referència de Regne Unit. De la mateixa manera, el selectiu del país veí, l’IBEX-35 també registrava increments que el situaven aproximadament a 200 punts dels 10.000. Durant la jornada d’avui estarem atents a la publicació de companyies com Atresmedia i Mediaset. No serà fins a la propera setmana quan el gran gruix de companyies espanyoles presentin els resultats trimestrals. Quant a la divisa, l’euro no mostrava canvis   sig­nificatius respecte al dòlar americà.

Categories: General Tags: