Home > General > Guerra comercial enmig de la pujada de tipus

Guerra comercial enmig de la pujada de tipus

23/03/2018

Com ja comentàvem en l’article d’ahir, la guerra comercial segueix a flor de pell dels inversors. Les novetats sobre el cas eren que Donald Trump firmava ahir noves mesures contra la Xina. A més a més, dimecres, Jerome Powell complia amb la previsió d’implantar una nova pujada de tipus als EUA. Aquest moviment no era ben rebut pels inversors, que es decantaven per les vendes provocant números vermells als parquets de renda variable. Una de les lectures és que a mesura que els tipus d’interès oficials van pujant, les empreses es financen més car, i per tant augmenten els seus costos i es redueix l’activitat creditícia. A tancament europeu, més d’un índex europeu registrava caigudes aproximades del -2%. El Ftse 100 anglès també ronda el -10% de caiguda anual acumulada.

Categories: General Tags: