Home > General > Atents a Jerome Powell

Atents a Jerome Powell

21/03/2018

La darrera sessió de cotització en els mercats europeus frenava la caiguda de l’inici de setmana. La majoria de selectius de la zona euro mostraven alces generalitzades que rondaven el +0,50%. Amb l’obertura de Wall Street, que remuntava part del perdut en les darreres sessions i amb l’ull posat sobre la compareixença d’avui de Jerome Powell els índexs de referència semblaven estabilitzar-se. La majoria d’analistes esperen una pujada en els tipus d’interès de referència als EUA. Si no fos així, podríem veure un ral·li en les borses. Igualment, el càstig en els valors que feien trontollar el  mercat dilluns seguia vigent. Facebook tornava a rondar rendiments ne-            gatius aproximats del                      -5% mentre que Twitter també registrava caigudes d’aproximadament el -8%.

Categories: General Tags: