Home > General > L’Amèrica del nord marca el rumb

L’Amèrica del nord marca el rumb

17/03/2018

La sessió d’ahir als mercats europeus es mostrava més animada que la resta de la setmana. En una jornada caracteritzada pel venciment trimestral d’opcions i futurs, els principals selectius de la zona euro mostraven increments en els seus rendiments. A Wall Street, els índexs de referència també registraven avenços que rondaven el mig punt percentual un cop publicada la dada de producció industrial durant el mes de febrer. La publicació, força millor de l’esperat pel consens, contrastava amb la dada d’inici d’habitatges nous, que queia un 7% en el mes passat. Tot i això, la xifra continua rondant màxims del 2008. En aquest context, la divisa europea retrocedia lleugerament fins a 1,229 contra el dòlar americà. Bon cap de setmana.

Categories: General Tags: