Home > General > Iniciem març

Iniciem març

02/03/2018

Les caigudes que van començar amb certa timidesa en la darrera sessió de gener, van aprofundir durant la primera part de febrer. No s’ha salvat pràcticament ninguna classe d’actiu, i per la renda variable global, en el seu pitjor moment, gairebé va caure un -10%. Amb tot, tant el MSCI World com el S&P500 van rebotar en la mitja de 200 sessions, si bé no va ser amb molta força i els nivells segueixen allunyats dels màxims de l’any. Cap sector s’ha salvat de les caigudes. Els que millor van acabar el mes van ser IT i consum discrecional, amb energia i consum bàsic liderant els descensos a nivell global. Tampoc quedava exempta cap zona geogràfica, amb els Estats Units, Europa, Japó i també els emergents mostrant descensos.

Categories: General Tags: