Home > General > Jerome Powell al ‘power’

Jerome Powell al ‘power’

28/02/2018

La cita més important de la jornada era la compareixença al Congrés de Jerome Powell, el setzè president de la Reserva Federal dels Estats Units d’Amèrica. Del discurs en podíem extreure que els tipus d’interès seguiran pujant (possiblement en un total de quatre cops aquest any). La reacció del mercat no es feia esperar. Tot i que amb timidesa, els índexs de referència                de Wall Street retrocedien lleugerament. En aquest context, el tancament europeu també es mostrava suaument a la baixa. Pel que fa a la renda fixa, el Treasury 10y es situava per sota del 2,9%, mentre que la referència europea a 10 anys es mantenia per sota del 0,7%. Pel que fa a les Commodities, l’onça d’or registrava caigudes aproximades del            -1,5%. Quant al brent, el preu trencava a la baixa nivells de 67 dòlars/barril.

Categories: General Tags: