Home > General > Setmana de transició

Setmana de transició

27/02/2018

“Aquest any la inflació hauria de pujar i situar-se prop del 2% a mitjà termini. […] L’augment de salaris hauria d’accelerar l’entorn macroeconòmic actual”. Aquestes són frases força hawkish de les minutes de la FED que es van publicar dimecres passat. Venien de la reunió abans de la darrera publicació de les dades de salaris, de l’IPC i els preus de producció. Les tres dades que novament indicaven un increment inflacionista. Si els membres del FOMC estaven preocupats per la inflació anteriorment, ara clarament haurien d’estar-ho més. Quant a la setmana passada, va ser en general força volàtil, amb els índexs indecisos, entre el vermell i el verd en força ocasions (intradia). Divendres sí que es van veure repunts de l’1,60% en l’S&P. S’haurà de veure si aquesta setmana segueix el rebot o ens decantem per la recollida de beneficis.

Categories: General Tags: