Home > General > Còmput setmanal: ni fred ni calor

Còmput setmanal: ni fred ni calor

24/02/2018

La darrera sessió setmanal despertava amb uns mercats europeus sense una direcció clara. Quant al país veí, dues companyies destacaven per sobre de les altres durant la jornada d’ahir. Per un costat, Inditex patia una forta correcció d’acord amb la rebaixa de previsions realitzada per JP Morgan en un informe publicat, on comentava el fort impacte que podria tenir l’apreciació de l’euro en els resultats de la companyia. A més, la farmacèutica catalana Almirall publicava resultats pitjor dels esperats pels analistes i el valor cotitzava amb pèrdues superiors al -6%. A l’altra banda                  de l’Atlàntic, Wall Street obria amb lleugers repunts, cosa que permetia aixecar els ànims en els parquets europeus. En tot cas, l’acumulat setmanal a Europa tancava amb rendiments més aviat plans.

Categories: General Tags: