Home > General > Mercats mixtos

Mercats mixtos

22/02/2018

L’IBEX-35 encapçalava les correccions dels mercats europeus. Altres, com l’Eurostoxx, el FTSE Mib italià o el DAX també mostraven lleugers retrocessos, mentre que el FTSE-100 anglès i el CAC-40 francès mantenien els rendiments en verd. De fet, el dia anava de menys a més i gran part de la remuntada venia per la banda de Wall Street. Els mercats nord-americans obrien evadint els dubtes de les darreres sessions i mostraven increments aproximats de l’1%. En aquest context, en el mercat de divises vèiem com el dòlar americà aconseguia trencar la mala tendència de les setmanes anteriors, apreciant-se i pressionant així l’euro a la baixa. Per altra banda, el petroli es mantenia força estable rondant nivells de 65 dòlars per barril.

Categories: General Tags: