Home > General > Mercats plans

Mercats plans

21/02/2018

Els mercats europeus mantenien un to cautelós en la darrera sessió de cotització. Tot i la mala publicació de l’índex ZEW a Alemanya, els selectius de referència europeus aconseguien tancar en verd. Pel que fa als EUA, la setmana passada l’S&P es marcava les cinc sessions amb registres positius, recuperant així la meitat de la caiguda. Desgraciadament, l’obertura d’aquesta setmana, és a dir, la jornada d’ahir (atès que di-lluns no va cotitzar) era diferent i l’índex de referència nord-americà retrocedia lleugerament a tancament europeu. En l’àmbit macroeconòmic, durant la jornada d’avui estarem atents a la taxa d’atur del Regne Unit, el compte corrent de Portugal durant el mes de desembre i els PMI serveis i manufacturer de l’eurozona al febrer.

Categories: General Tags: