Home > General > Balanç positiu

Balanç positiu

17/02/2018

Després d’una setmana de tempesta ha arribat una setmana amb més calma en els mercats on el còmput es pot valorar com a positiu. Durant la setmana han seguit les publicacions de companyies. Als Estats Units han publicat unes 387 companyies de l’S&P-500. El 76% han publicat amb uns resultats superant les expectatives. La valoració és positiva. Dijous es va publicar una xifra de producció industrial lleugerament inferior. S’interpreta com a bona ja que treu pressió a la Fed quant a ser més restrictiva en la seva política monetària. Recordem que la dada d’inflació de dimecres va ser força potent (+2,1%). Quant al bo governamental americà (Treasury 10y) està cotitzant a nivells de 2,85%. Els tipus estan pujant.  En canvi, a Europa el Bund 10y va afluixar un mica, fins a nivells de 0,70%. Les borses van mantenir un comportament fort (tancament europeu). L’eurodòlar es decantava del costat del dòlar en direcció a 1,2442 després d’haver superat en jornades anteriors l’1,25.

Categories: General Tags: