Home > General > Darrera sessió del 2017

Darrera sessió del 2017

30/12/2017

En primer lloc i abans d’entrar en matèria i comentar quatre referències de mercat, voldria agrair a tots els que heu seguit el nostre resum de mercats diari aquest 2017. Ha estat un any intens i mogut, amb un final força favorable per a la majoria de mercats i a vegades tantes coses a explicar que l’espai es feia curt! Ha estat un plaer compartir part del nostre dia a dia.
Dels mercats hi havia poca cosa a dir, poc volum i poques hores de cotització, tot i així no van aconseguir tancar la jornada en positiu (lleugeres caigudes). Pel costat de les divises, destacar que l’eurodòlar va trencar la barrera del 1,2022, a favor de l’euro. Qui hauria dit a principi d’any que el dòlar protagonitzaria tal depreciació el 2017 en un context de millora econòmica i de pujades de tipus d’interès. L’actiu refugi més clàssic: l’or va superar els 1.300 dòlars, en consonància en part amb l’evolució de l’eurodòlar.
Us desitgem un bon any nou ple de salut i bones inversions!

Categories: General Tags: