Home > General > Una jornada irregular

Una jornada irregular

29/12/2017

La jornada d’ahir va anar de més a menys, especialment als mercats europeus. Tot apuntava que no hi hauria gaires moviments, però això no es va complir a Europa, on índexs de referència com són l’Eurostoxx 50 o l’Ibex 35 perdien més de 0,60%. Els sectors més perjudicats van ser els més cíclics. En aquest context, cal destacar que els rendiments dels bons governamentals (considerats els actius sense risc) van repuntar en especial els 2 anys. Del costat de la divisa és important destacar que l’euro guanyava terreny respecte al dòlar americà, situant-se a nivells d’1,1952. En canvi els mercats americans, amb mitja sessió a l’esquena, seguien mostrant la fortalesa a la qual ens tenen acostumats. Es mantenien en terreny positiu. L’or recuperava terreny a la recerca del 1300 i el petroli (referència Brent) es quedava estable en els 66,42 dòlars per barril. Avui, darrera sessió de l’any!

Categories: General Tags: