Home > General > Setmana semifestiva

Setmana semifestiva

28/12/2017

Per als mercats, la setmana va començar ahir dimecres, l’endemà de la diada de Sant Esteve. La jornada es va presentar força tranquil·la i sense gaires moviments. Els principals parquets van mostrar una evolució plana o amb lleugers guanys. En els primers compassos els mercats americans mostraven un signe positiu. El sector de tecnologies repuntava tot i que Apple presentava unes xifres de venda fluixes del seu producte estrella: l’iPhone X. El deflactor del consum personal (indicador de referència de la Fed per seguir la inflació) es va situar en línia amb les estimacions i per sobre del mes anterior. La venda de cases als Estats Units va pujar amb força aquest mes de novembre. Del costat europeu va destacar una baixada de l’IPC alemany, fet que va suportar el preu del bons governamentals alemanys. (Pujada de preu-baixada de rendiment). L’eurodòlar es mantenia en la part alta del rang 1,18/1,19. Volem destacar l’evolució de petroli, que es va prendre un petit respir  després de 6 sessions alcistes (nivells del Brent per sobre dels 66 dòlars per barril). Que tingueu un bon dijous!

Categories: General Tags: