Home > General > Europa atenta a Catalunya

Europa atenta a Catalunya

20/12/2017

La setmana passada els membres del BCE i la FED coincidien que l’economia funciona molt bé, però senyals de pressions inflacionistes no n’hi ha. Dit això, a nivell geopolític la gran cita d’aquesta setmana passarà per les eleccions de demà a Catalunya. Aquest esdeveniment podria influenciar en la percepció del risc europeu (per consegüent en les valoracions dels índexs de referència, els nivells de la prima de risc així com en la divisa europea). Pel que fa a la jornada d’ahir, els principals mercats europeus no registraven un rumb clar. De la mateixa manera, l’obertura americana es tenyia de vermell. S’ha de tenir en compte que els selectius de Wall Street se situen molt a prop dels màxims històrics,      amb un comportament molt consistent que situa l’S&P500 sense correccions superiors al 3% en més d’un any.

Categories: General Tags: