Home > General > Desembre comença amb bona cara

Desembre comença amb bona cara

05/12/2017

La setmana passada, les borses mostraven un comportament mixt, amb un S&P500 fent costat a l’aprovació de la reforma fiscal estatunidenca, que suposaria una menor taxa efectiva per a les empreses. Pel seu costat, les borses europees tancaven en números vermells tot i unes dades macro en general positives. En tot cas, l’anterior es podria justificar en un euro apreciant-se. Quant a la reunió de l’OPEC, finalment els països productors aconseguien l’acord de mantenir les retallades de producció durant tot el 2018. En resum: poques novetats des del punt de vista econòmic i polític en un context de també poques novetats micro, més enllà de les habituals d’M&A, que podrien fer sospitar que estem en una part final d’un cicle alcista.

Categories: General Tags: