Home > General > Força calma als mercats

Força calma als mercats

29/11/2017

La darrera sessió de cotització, encara que l’inici de dia apuntava amb obertures planes a la majoria de selectius europeus, a mesura que avançava la jornada els mercats es tenyien de verd. A falta de publicacions macroeconòmiques, el punt de mira es posava en el terreny polític. A Europa, Merkel moderava les expectatives sobre un acord per governar Alemanya en una gran coalició; als EUA, Donald Trump seguia bata­llant amb la promesa rebaixa fiscal, i al Japó creien en una possible represa de les proves nuclears de Corea del Nord. En l’àmbit corporatiu, una de les companyies destacades de la jornada era Siemens Gamesa. Després de dos profit warning en els darrers trimestres i amb un fort càstig en preu, l’acció s’apuntava durant el dia d’ahir un rendiment que vorejava el 10% després d’haver guanyat un nou contracte.

Categories: General Tags: