Home > General > Mercats sense força

Mercats sense força

28/11/2017

La setmana passada vam acumular registres positius en un context                     d’escasses novetats i referències als Estats Units, amb unes borses que                tancaven dia i mig per festiu. D’aquesta manera, l’S&P500 aconseguia de nou màxims històrics. Jornades, per tant, per donar les gràcies als mercats més alcistes de la història, amb més de 240 sessions sense correccions superiors al                -3% (de màxim a mínim) i gairebé any i mig sense correccions superiors al            -5%. Al nostre costat de l’Atlàntic, més del mateix, això sí, amb repunts una mica inferiors atès el risc polític obert a Alemanya, on Merkel sembla tenir complicada la coalició              per a un govern estable. Aquesta setmana es multiplica la publicació de re-ferències econòmiques, atents sobretot als EUA.

Categories: General Tags: