Home > General > Nous màxims a Wall Street

Nous màxims a Wall Street

22/11/2017

Ahir, vam veure com la divisa europea seguia aferrada en nivells pròxims als 1.173 mentre els principals índexs de referència europeus mostraven comportaments alcistes. Per altra banda, l’Ibex es desmarcava registrant una lleugera correcció. D’aquesta manera, el selectiu del país veí seguia jugant en els 10.000 punts. A nivell corporatiu, dues de les notícies de la jornada eren com NH Hoteles no accedia a la fusió encapçalada per Barceló i com a Arcelormittal, l’agència S&P li elevava l’outlook de la companyia d’estable fins a positiu. A l’altra banda de l’Atlàntic, a tancament Europeu, Nasdaq, Dow Jones i S&P500 marcaven novament màxims històrics. Durant la jornada d’avui estarem atents a les actes de la darrera reunió de la FED així com l’índex de confiança del consumidor a l’Eurozona al novembre.

Categories: General Tags: