Home > General > Parquets europeus baixistes

Parquets europeus baixistes

07/11/2017

El mercat espanyol bai­xa­va per quarta jornada con­secutiva, perjudicat en part per unes xifres fluixes de PMI i per la cautela respecte a la situació de Catalunya. Els dos grans bancs, BBVA i Santander i el gegant del tèxtil Inditex van ser dels principals contribuïdors a la baixada del selectiu. Fora del selectiu va destacar l’empresa especialitzada en piscines Fluidra, que va pujar un 18% després que divendres es va donar a conèixer que es fusionarà amb Zodiac. A tancament europeu els mercats americans seguien cotitzant a lleugeres alces, en la línia de poca volatilitat a què ens tenen acostumats. Destacar que els principals bons governamentals seguien forts: el preu pujant i les rendibilitats baixant. El rendiment de Treasury a 10 anys es va situar en el 2,33% i el bund alemany a 10 anys es va situar en 0,336%. El petroli (brent) rebotava per sobre del 2% i l’euro es debilitava respecte al dòlar, perdent prop de l’1,16.

Categories: General Tags: