Home > General > Eleccions al Japó

Eleccions al Japó

24/10/2017

La setmana passada era de nou positiva per a la renda variable, especialment per a la nord-americana, en un context de publicació de dades macroeconòmiques positives i amb uns resultats empresarials en general, sorprenent a l’alça. A més, aquest cap de setmana va haver-hi eleccions al Japó, on l’actual president, Abe, renovava la seva àmplia majoria. La renda variable japonesa repuntava amb la notícia, que permetria Abe mantenir la seva política actual i realitzar un canvi constitucional. Major estabilitat al Japó, però podria repuntar la tensió amb Corea del Nord si els japonesos segueixen endavant amb la seva intenció d’augmentar la despesa militar. Atents aquesta setmana, una de les cites clau la veurem dijous amb la reunió del Banc Central Europeu.

Categories: General Tags: