Home > General > Compte enrere de la FED

Compte enrere de la FED

21/10/2017

La darrera sessió setmanal a Europa es dibuixava en un context de mercats força lateral. L’Ibex 35 espanyol es marcava una jornada força plana amb la incertesa política catalana. En el cas de Wall Street, una de les principals notícies a nivell corporatiu era el profit warning de la multinacional General Electric. La companyia feia constància d’una retallada de previsions així com d’un 9,7% menys de guany durant el tercer trimestre d’enguany. Als Estats Units d’Amèrica començava el compte enrere per l’elecció del nou president de la Reserva Federal que coincidia amb la reunió del Banc Central Europeu la propera setmana. Entre els candidats, el nom que més força prenia era Jerome Powell. Bon cap de setmana a tots.

Categories: General Tags: