Home > General > Recollida de beneficis

Recollida de beneficis

20/10/2017

El Nikkei japonès marcava per tretzena jornada consecutiva rendiments positius. En espera de noves eleccions, els sondejos anticipaven la victòria de l’actual coalició del govern deixant el principal selectiu en màxims de més de 20 anys. Mirant a l’eurozona, la major part dels índexs de referència tancaven la darrera sessió en negatiu. Amb una apertura pràcticament plana, el Dax alemany, així com el FTSE anglès, es movien lleugerament per sota dels seus màxims històrics. De fet, la temporada de resultats marcava el rumb borsari. Companyies com ara Unilever o Philips marcaven dava-llades en els preus de cotització després de passar comptes. A part, en el sector automòbils Nissan decidia la suspensió de producció al país nipó, cosa que perjudicava el preu de Renault.

Categories: General Tags: