Home > General > Contra-OPA a Abertis

Contra-OPA a Abertis

19/10/2017

Gran part dels selectius europeus tancaven la darrera sessió amb comportaments positius. L’IBEX-35, tot i obrir i mantenir-se bona part de la jornada en negatiu, aconseguia revertir aquest mal inici per acabar repuntant. Un dels catalitzadors claus que justificava aquest canvi de tendència era la contra-OPA que realitzava ACS (Actividades de construcción y servicios, SA) per Abertis. La companyia de Florentino Pérez Hotchief (filial alemanya d’ACS) apostava així per l’adquisició d’Abertis a un preu de 18,80 euros per acció. Ambdós valors registraven pujades importants a final de dia. Per altra banda, la cotització del Brent aguantava els 58 dòlars per barril mentre que l’or afluixava lleugerament. En aquest context, la divisa americana es pagava a 1,177 dòlars  cada euro.

Categories: General Tags: