Home > General > Tons mixtos

Tons mixtos

18/10/2017

Els principals parquets europeus lluïen lleugerament vermells en la darrera sessió de cotització. En el cas de l’Ibex, els dubtes quedaven endarrere i es marcava un repunt suficient per pal·liar part del mal comportament de dilluns, de fet, era dels pocs índexs positius de la jornada. En el cas del Dax alemany, veiem com tornava a testejar màxims històrics així com el FTSE anglès, que tancava per sobre dels 7.500 punts. Quant a les commodities, el conflicte intern d’Iraq, juntament amb les amenaces de noves sancions a Iran feien que l’or negre superés lleugerament els 58 dòlars barril. Pel que fa al mercat de divises, davant la dada d’inflació de l’eurozona que es situava en l’+1,5% (en línia amb les previsions dels analistes) deixava el creuament euro dòlar per sota d’1,175.

Categories: General Tags: