Home > General > Tranquil·litat borsària

Tranquil·litat borsària

13/09/2017

L’eufòria borsària amb què s’iniciava la setmana donava lloc a una sessió tranquil·la i de signe positiu durant la jornada d’ahir. El tancament en verd de Wall Street (amb l’S&P500 protagonitzant un nou rècord històric) i el bon comportament asiàtic donaven un respir als principals parquets europeus. Pel que fa al selectiu del país veí, l’IBEX-35 fregava el moviment pla pròxim als 10.300 punts. Quant a moviments corporatius, Liberbank va marcar increments supe­riors al 5% davant la pròrroga de prohibició en les posicions curtes sobre el valor que la CNMV anunciava. Sense deixar de banda el sector bancari, el banc que presideix Ana Botín oferia bons gratuïts als minoristes afectats per la resolució de Banco Popular si renuncien a accions legals. Mirant cap als EUA, la presentació del nou iPhone se situava en el punt de mira de tots els analistes.

Categories: General Tags: