Home > General > Vent de cua

Vent de cua

12/09/2017

Tot i les catàstrofes meteorològiques que pateixen diversos punts del planeta a causa dels huracans, els mercats de renda variable obrien la sessió d’ahir amb bons repunts generalitzats. El sector de les assegurances, amb l’huracà Irma debilitant-se, era un dels que més revalorització registraven. Pel que fa a les tensions geopolítiques, la desaparició de noves proves nuclears donava un respir als parquets amb una Corea del Nord que segueix en el punt de mira. Quant a la setmana passada, la reunió del BCE servia per mantenir la política monetària europea. Per altra banda, la decisió sobre el QE seria posposada a la reunió de l’octubre. A més, la divisa comunitària en contra de tot pronòstic seguia el seu camí d’apreciació respecte del dòlar.

Categories: General Tags: