Home > General > Reunió del BCE

Reunió del BCE

07/09/2017

Els principals índexs de renda variable europea tancaven la darrera sessió de cotització amb lleugeres pujades. Tot i un inici de jornada a la baixa, l’obertura positiva (tot i que força plana) de Wall Street aportava tranquil·litat als mercats d’Europa. No obstant això, el selectiu del país veí, l’IBEX-35, juntament amb el FTSE-100 anglès, eren dels pocs que registraven petites pèrdues. En el cas de l’IBEX-35 els esdeveniments polítics a Catalunya es mostraven com el principal motiu d’aquest mal comportament. La jornada d’ahir es marcaven nous mínims des de març. En tot cas, la reunió per part del BCE que tindrà lloc avui serà el principal focus d’atenció. Les paraules de Mario Draghi seran minuciosament analitzades pels inversors en espera de noves pistes que serveixin de catalitzadors per als mercats.

Categories: General Tags: