Home > General > Wall Street pressiona Europa

Wall Street pressiona Europa

06/09/2017

La jornada d’ahir es va convertir en el segon dia consecutiu de baixades per al selectiu del país veí. Atents a l’obertura dels EUA (atès que dilluns era festiu i els selectius no cotitzaven), els parquets europeus cedien impulsats en bona part per les caigudes de Wall Street. El risc geopolític seguia a flor de pell després que Kim Jong-un llancés un míssil que sobrevolava el Japó i un parell de dies després realitzes una prova nuclear. A part, no oblidem que als EUA l’huracà Harvey ha deixat paralitzada la indústria del petroli a Texas. Per altra banda, l’euro segueix el seu camí d’apreciació respecte al dòlar, en espera que Mario Draghi, en la propera reunió del BCE, que se celebrarà dema, doni alguna pista del rumb que hauria de prendre l’eurozona

Categories: General Tags: