Home > General > Tornada a la feina (inici de setembre)

Tornada a la feina (inici de setembre)

05/09/2017

Històricament, l’agost sol ser un dels mesos mes fluixos per als mercats de renda variable. En aquest sentit, el 2017 no ha estat un any diferent: l’Eurostoxx-50 es deixava un 1,6%, l’IBEX-35 espanyol, un 2,7%, i un dels principals índexs globals, el MSCI World, un 0,5%. Tot l’anterior malgrat una publicació de resultats relativament positiva, i en un context de dades macro neutrals, però millorant i amb un índex de sorpreses positives globals recuperant terreny verd. Respecte al sentiment del mercat, es mantenia en nivells neutrals, amb alguns indicadors com l’or repuntant davant altres com el VIX (volatilitat), que mostrava certa complaença. Tot i això, cal destacar el bon comportament dels països emergents, especialment Latam (Brasil, +6,5%). El setembre hauria de suposar la tornada a la normalitat.

Categories: General Tags: