Home > General > Comença el setembre

Comença el setembre

02/09/2017

L’inici de mes augurava bones notícies per als inversors de renda variable europea. Ahir, els principals mercats d’Europa es despertaven mostrant tímids repunts que es consolidaven a poc a poc, a mesura que la jornada avançava. Un dels principals motius d’aquesta alegria borsària eren les bones dades de PMI manufacturer als EUA. La publicació per sobre de l’esperat pel consens d’analistes confirmava el bon estat de l’economia nord-americana. Quant a l’atur als Estats Units, un dels indicadors més esperats de la setmana per molts analistes, sorprenia passant del 4,3% al 4,4%, un petit increment que no espantava el conjunt del mercat. Pel que fa a la divisa, tot i que últimament ens ha acostumat a una major volatilitat, l’estabilitat va predominar durant el dia d’ahir. Bon cap de setmana.

Categories: General Tags: