Home > General > L’euríbor, en mínims històrics

L’euríbor, en mínims històrics

01/09/2017

Després d’unes bones dades macro, les alces a Wall Street i la treva que atorgava la cotització de l’euro (per sota dels 1,19 dòlars), les borses del continent perllongaven els avenços de l’anterior sessió: l’Ibex-35 es situava just per sota dels 10.300 punts, mentre que el CAC 40 i el DAX 30 consolidaven els 5.000 i els 12.000 punts respectivament. Les commodities, a tancament europeu el barril de Brent superava el 2,5% de creixement, així com el West Texas. A més, el preu de la gasolina als Estats Units pujava més d’un 13% en anunciar-se que la refineria més gran del país romandria tancada fins a dues setmanes. Finalment, l’euríbor aprofundia en mínims històrics i tancava l’agost al -0,161%, enfront la mitjana de -0,154% del mes anterior. La taxa d’interès interbancària de referència a la zona euro s’endinsava en terreny negatiu per primer cop a la seva història el febrer del 2016 davant la política ultraexpansiva del BCE.

Categories: General Tags: