Home > General > Yellen no es mulla

Yellen no es mulla

26/08/2017

El discurs a Jackson Hole de Janet Yellen, presidenta de la Fed, no oferia pistes sobre les línies que podria seguir la seva política monetària en el futur. En el seu lloc, efectuava un repàs de les mesures adoptades després de la crisi financera, defensant els canvis introduïts en la regulació per prevenir-ne d’altres. Les paraules de Yellen desencadenaven un repunt de l’euro, que es movia per sobre del nivell dels 1,187 dòlars poca estona després, apropant-se al seu màxim de dos anys i mig. Els mercats europeus tampoc deixaven passar la compareixença per alt i reaccionaven baixant –en alguns casos fins i tot abans que la presidenta parlés– i cotitzant amb variacions properes al 0%. A l’altra banda de l’Atlàntic, el Dow Jones, l’S&P 500 i el Nasdaq evolucionaven mostrant tímids comportaments a tancament europeu.

Categories: General Tags: