Home > General > Apple, protagonista

Apple, protagonista

03/08/2017

La tendència negativa generalitzada dels principals parquets d’Europa (només el Swiss Market Index registrava variacions positives) contrastava amb la publicació de resultats per part d’Apple, que tancava el tercer trimestre fiscal amb uns beneficis de 8.720 milions de dòlars. L’empresa de la poma millorava les previsions (registrant un increment important en les vendes d’iPhones i iPads) i les seves accions es disparaven, portant el Dow Jones a tocar els 22.000 punts per primer cop a la seva història. Per altra banda, una anàlisi de la inversió immobiliària a Espanya publicat pel Wall Street Journal en forma d’article destacava el bon moment del sector. Tot i els rendiments històricament baixos als mercats de propietat comercial arreu del món, els inversors aposten cada vegada més pel real estate. El diari també va constatar la “gran diferència” respecte de la bombolla que va explotar una dècada enrere, remarcant el menor nivell de deute al mercat i la major dificultat per poder finançar-se.

Categories: General Tags: