Home > General > Dilluns en verd

Dilluns en verd

11/07/2017

A l’inici de la setmana les borses europees repuntaven lleugerament en una jornada que va anar de menys a més. L’obertura de Wall Street alcista va ajudar els mercats a reprendre la zona verda (recordem que les dades d’ocupació presentades divendres passat van ser relativament favorables). A la jornada d’ahir no hi va haver gaires referències macroeconòmiques. L’IBEX-35, endarrerit respecte dels altres parquets, recuperava els 10.500 punts després de quatre sessions consecutives de descensos. Els inversors semblen dubtosos a l’hora de reprendre les compres i no semblen voler incrementar riscos. De la seva banda, el preu de l’or s’allunya dels màxims anuals. No obstant això, salvava el nivell de 1.210 dòlars l’unça.

Categories: General Tags: