Home > General > Retrocés generalitzat

Retrocés generalitzat

30/06/2017

Ni el tancament en positiu de Wall Street de dimecres ni la bona dada de PIB anualitzat durant el primer trimestre de 2017 als Estats Units d’Amèrica aconseguien aixecar els mercats europeus. I és que el creixement de l’economia dels EUA es mostrava més fort del previst en publicar un creixement de l’1,4% davant de l’1,2% esperat pel consens d’analistes. No obstant això, la jornada d’ahir tenyia de vermell els principals parquets de la zona euro. Amb aquesta ja són tres les sessions consecutives que l’índex de referència Eurostoxx-50 tanca amb comportaments a la baixa. La moneda europea, en nivells d’1,14 contra la divisa americana, i la ruptura de nivells tècnics es mostraven com els principals arguments d’aquest registre a la baixa.

Categories: General Tags: