Home > General > Volatilitat de l’euro

Volatilitat de l’euro

29/06/2017

La lateralitat del mercat seguia persistent a Europa durant la darrera sessió de cotització. Amb l’excepció de l’IBEX-35 espanyol, el FTSE i el MIB italià, els principals parquets europeus mostraven comportaments lleugerament a la baixa. Quant al mercat de divises, la volatilitat s’apoderava de l’euro les últimes jornades. Arran de l’speach de Mario Draghi, on avançava que hi podria haver un ajustament gradual de la política monetària, l’euro s’apreciava significativament. En canvi, ahir fonts del Banc Central asseguraven que les paraules de Draghi s’havien mal interpretat. La conseqüència no es va fer esperar i la divisa retrocedia immediatament tot i que, a tancament europeu,  ja tornava a recuperar nivells previs al comunicat. Semblaria ser que Europa disposa d’un marge de sorpresa superior als Estats Units.

Categories: General Tags: