Home > General > Europa es tenyeix de vermell

Europa es tenyeix de vermell

28/06/2017

Els parquets europeus es tenyien de vermell en la darrera sessió de cotització. En espera de nous catalitzadors que retornin la confiança als inversors, temes com el profit warning de Schaeffler (companyia industrial especialitzada en components per a automòbils) s’estenien per tot el sector causant un efecte contagi en companyies com Valeo, Continental o Michelin. Quant al sector tecnològic, la notícia que encapçalava els titulars era la multa imposada per la comissió europea a Alphabet, matriu de Google. La sanció de 2.424 milions d’euros es justifica en l’abús de posició dominant que exerceix el cercador en les recerques de productes online. A l’altra banda de l’Atlàntic, a tancament europeu, els selectius de Wall Street lluitaven per mantenir el to positiu.

Categories: General Tags: