Home > General > Wall Street pressiona a la baixa

Wall Street pressiona a la baixa

27/06/2017

L’última setmana de juny iniciava la sessió amb ganes de remuntar la mala setmana anterior (on la majoria d’índexs europeus mostraven signe negatiu en rendiment acumulat). Els mercats, encapçalats pels valors financers, mostraven signes positius recolzant-se en uns tancaments asiàtics lleugerament a l’alça. Tot i això, l’obertura plana dels parquets de Wall Street desinflava els principals selectius europeus. Aquest comportament es justificava en la publicació de comandes de béns duradors que queia per segon mes als EUA. Per altra banda, el barril de Brent semblava estabilitzar-se després d’unes jornades de volatilitat. Quant al or, veiem retrocessos supe-riors al 0,50%, mentre que la divisa europea mantenia nivells d’1,12 dòlars per cada euro.

Categories: General Tags: