Home > General > Setmana negativa

Setmana negativa

24/06/2017

Els rendiments acumulats dels principals selectius europeus durant aquesta setmana van ser a la baixa. De fet, en alguns d’ells, dilluns era l’únic dia que tancaven registrant comportaments positius. El preu de l’or negre era un dels principals motius d’aquests retrocessos. Tot i que les darreres jornades (dijous i divendres) aconseguia aguantar el tipus, aquest lleuger rebot no esborrava la caiguda acumulada de més del 15% iniciada a meitat de maig. Per altra banda, ahir, un any després de la decisió del Regne Unit d’abandonar la Unió Europea, Theresa May presentava l’oferta de garanties que estava disposada a mantenir als ciutadans europeus que resideixen a Anglaterra. Donald Tusk, president del Consell Europeu, assegurava en roda de premsa que la seva primera impressió està per sota de les seves expectatives.

Categories: General Tags: