Home > General > Compareixença del BCE

Compareixença del BCE

09/06/2017

En un context més aviat agitat al país veí, ahir era el torn del BCE. Mario Draghi destacava com l’actuació dels mecanismes europeus en la resolució de Popular havien estat els oportuns. De la mateixa manera, el vicepresident del banc central reconeixia que Banco Popular tenia un problema de liquiditat i no de solvència. L’efecte contagi no es feia esperar a Espanya. Liberbank superava caigudes del 15%. Sense escapar de la compareixença del BCE, semblaria ser que la pujada de tipus quedaria aparcada fins d’aquí a un temps. A més, rebaixaven les previsions d’inflació fins al 2019. L’eurodòlar no mostrava canvis significatius. Europa tancava la jornada lleugerament a l’alça. Els índexs de Wall Street es mantenien plans a tancament europeu.

Categories: General Tags: