Home > General > De pont amb regust agredolç

De pont amb regust agredolç

25/02/2017

Com deia el famós empresari John Davison Rockefeller: “quan el meu enllustrador de botes inverteix en borsa, jo ho venc tot”. Amb aquesta frase, Rockefeller volia donar a entendre que en els moments d’eufòria màxima, quan tothom creu que guanyarà diners invertint en borsa (encara que no tingui cap tipus de coneixement) és quan pot donar-se una reversió en el comportament dels parquets i un canvi en la tendència. Pel que fa ahir, les correccions van predominar en els parquets europeus. Sense cap argument de rellevància, els selectius de la zona euro registraven reta-llades al voltant del -1%. Quant als EUA, la publicació de vendes d’habitatge nou es mantenia en línia amb el consens superant la darrera dada de desembre. Desitgem que passeu un bon pont i que dilluns obrin els mercats amb més alegria!

Categories: General Tags: