Home > General > L’IBEX-35, l’únic positiu d’Europa

L’IBEX-35, l’únic positiu d’Europa

24/02/2017

A la darrera sessió de cotització, la majoria de selectius de renda variable europea registraven comportaments lleugerament a la baixa. En el cas de l’IBEX-35, tot i que companyies com Dia, Telefónica o Repsol registressin repunts després de la publicació de resultats (que era rebuda amb bons ulls pels inversors), l’índex de referència espanyol només aconseguia quedar-se fregant la planor. Als EUA, les actes de la Fed es publicaven sense novetats, encara que sí que s’assenyalava la necessitat d’elevar els tipus d’interès aviat. Quant a la petició setmanal d’atur, la dada no acontentava el mercat, situant-se lleugerament per sobre de l’esperat. En aquest context, el bitllet verd no mostrava canvis davant l’euro.

Categories: General Tags: