Home > General > No tots els dies poden ser a l’alça

No tots els dies poden ser a l’alça

23/02/2017

Tot i les bones referències macroeconòmiques europees i el bon sentiment americà (que tancava la sessió de dilluns marcant nous màxims històrics), els mercats de renda variable europea es plantaven mostrant un to mixt. Així doncs, tot i la bona publicació matinal sobre la confiança empresarial IFO d’Alemanya, la sessió d’ahir s’aixecava sense força i tancava amb una planor generalitzada, sent els selectius perifèrics els més castigats. A l’altra banda de l’Atlàntic, l’atenció se centrava en la publicació de les actes de la reunió de la Reserva Federal del gener passat. Quant al mercat de divises, l’eurodòlar tornava a depreciar-se lleument fins a tocar nivells d’1,05 dòlars per euro. En el cas de la lliura, tot i la bona dada de PIB del matí, els nivells es mantenien al voltant de 0,846 eur/gbp.

Categories: General Tags: