Home > General > Senyora inflació

Senyora inflació

16/02/2017

Força tranquil·litat en els mercats de renda variable europea. La darrera jornada de cotització tenyia de verd la majoria dels selectius acompanyats per nous màxims històrics en l’obertura de Wall Street. D’alguna manera, aquest escenari de fortalesa laboral i de pressió inflacionista ja el dibuixava Janet Yellen en la compareixen­ça davant el congrés. De fet, a l’agenda macroeconòmica d’ahir es publicava la dada d’inflació de gener als EUA. La dada sorprenia positivament marcant nivells del 0,6% davant la meitat que estimava el consens del mercat. Això, representaria un creixement interanual del 2,5%, força en línia amb l’objectiu de la Reserva Federal nord-americana. Desitgem que totes les publicacions segueixin en línia.

Categories: General Tags: