Home > General > No acaba de sortir el sol

No acaba de sortir el sol

07/02/2017

Com si fos un paral·lelisme, durant la jornada de dilluns, ni el sol a Andorra ni els mercats a Europa veien un temps assolellat. Sense grans referències per aquesta setmana, les dades macroeconòmiques perdien protagonisme i la incertesa política resultava en retallades al voltant del -1%. Els mals registres tornaven a estar encapçalats pel sector financer. Entre d’altres, un dels elements que pressionava el sector bancari espanyol a la baixa, era la revisió a la baixa per part d’alguna de les principals cases d’anàlisi, en valors com Popular o Santander. A part, l’obertura vermella de Wall Street no ajudava Europa. La política migratòria del president Donald Trump sembla que crea conflictes interns que desestabilitzen els Estats Units.

Categories: General Tags: