Home > General > Acabem bé la setmana…

Acabem bé la setmana…

04/02/2017

Aprofitant aquesta expressió, la setmana tancava en verd a les principals places europees. Tot i que el dia es mostrava més o menys pla, la publicació de les dades d’atur als Estats Units animava les compres de renda variable. La dada, tot i no ser tan bona com s’esperava, no es desviava gaire de l’esperat. Durant el mes de gener la taxa d’atur als EUA se situava al 4,8% davant el 4,7% del desembre. El canvi en divisa es veia afectat fins arribar a tocar puntualment els 1,071 dòlars per euro. Al selectiu del país veí la jornada tancava la publicació de resultats del sector bancari espanyol. Cal destacar la darrera publicació de Banco Popular. L’entitat registrava unes pèrdues rècord de 3.485 milions d’euros. Aquest fet es responia amb una davallada de les accions superior al 7%. Bon cap de setmana a tots!

Categories: General Tags: