Home > General > A la recerca de catalitzadors

A la recerca de catalitzadors

03/02/2017

Davant una jornada plena de publicacions de resultats, corporatives com Ama­zon, CaixaBank, Metli­fe, Ralph Lauren, Visa entre d’altres, les borses de la zona euro tancaven amb registres relativament positius. Tot i que a primera hora del matí, amb alguna referència asiàtica a la baixa, el dubte s’apoderava dels mercats, no obstant això, a mesura que avançava el dia els principals selectius europeus aguantaven el tipus impulsats en part per les acereries. Sobtosament, durant el dia d’ahir, el nou president dels Estats Units d’Amèrica no protagonitzava cap portada de diari. Quant a la Reserva Federal, en la seva primera cita de l’any 2017 deixava inalterada la política monetària. D’altra banda, la divisa europea veia marcar màxims anuals contra el dòlar americà.

Categories: General Tags: