Home > General > Mercat de divises

Mercat de divises

02/02/2017

Les principals borses de la zona euro tancaven la jornada amb lleugers avenços que fregaven l’1%. Un dels mercats més observats era el de divises. La notícia del dia era que l’equip de Donald Trump acusava Alemanya de beneficiar-se d’un euro molt devaluat per aconseguir avantatges respecte d’altres països. En aquest context, el canvi entre euro i dòlar jugava prop de nivells d’1,08. Als EUA, tot i que no s’esperaven canvis en la política monetària ni en el to del comunicat, els mercats nord-americans mostraven lleus repunts en espera de la Reserva Federal. La publicació de resultats del gegant tecnològic Apple sorprenia el mercat i el valor s’apuntava avenços del 6% intradia. Aquesta notícia la contrastava el profit warning de l’aerolínia de baix cost Wizz Air.

Categories: General Tags: