Home > General > Sense un rumb clar

Sense un rumb clar

28/01/2017

Els mercats borsaris europeus tancaven la setmana en pla. Mentre que els índexs de referència IBEX-35 i el DAX registraven petits avenços en el còmput setmanal, altres com el CAC-40 francès o el FTSE-100 anglès tancaven lleugerament a la baixa. A l’altra banda de l’Atlàntic, l’agitació política seguia el seu transcurs. Un dels principals temes de debat era el mur que Donald Trump vol construir entre els EUA i Mèxic. Pel que fa a la macroeconomia, una de les dades més esperades de la setmana, el PIB preliminar en el quart trimestre del 2016 als EUA, publicava per sota de les estimacions situant-se en un creixement intertrimestral de l’1,9% davant el 2,2% que preveia el consens. En aquest context, Wall Street mantenia un to negatiu a tancament europeu. Bon cap de setmana i que el sol acompanyi!

Categories: General Tags: